Julbasar på självständighetsdagen

11/11/2018

På självständighetsdagen ordnas en julbasar kl.10-14 till förmån för renoveringsfonden. Passa på att komma och fynda julklappar under dagen.

Det blir julgröt, försäljning av kakor av olika slag, jullimpor, julgodis, kålrots- och morotslådor, risgrynsgröt och kaffe med bulla. Gärna också bär, och till och med älgkött. Dessutom finns julkort, julpynt och vackra handarbeten som blir fina julklappar.

Det kommer också att ordnas ett loppisbord med välhållna överblivna jul-saker eller lämpliga julklappssaker. Däremot inte kläder.

Och till en riktig basar hör också lotterier med fina priser att vinna.

Du får gärna bidra med något

Och för att det skall lyckas behövs ett riktigt lagarbete där vi alla hjälps åt med att få ihop det som skall säljas. Till lotteriet bl.a. ett pepparkakshus, en frukt- / godiskorg och julblommor.

Så nu efterlyses frivilliga att baka, koka och pyssla, eller bidra med ingredienser samt varor till försäljningen och vinster till lotteriena. Också funktionärer behövs.

Allt som går att sälja på basaren är välkommet!

Du som vill bidra med någonting kan meddela det på "Basarpappret" som finns på kyrkans cafe´, eller på vilket papper som helst. Det ifyllda pappret får läggas i kyrkans postlåda, som finns på väggen utanför ingången vid Kanalesplanadens sida eller direkt åt Siw Uusitalo snarast möjligt. Går också bra att maila siw.uusitalo@multi.fi eller ringa 050-533 8062.

STORT TACK FÖR DITT BIDRAG!