Vad händer i Elim?

Check it out!!

Här kommer böneämnen för den sista veckan i vår 40-dagars bön- och faste kampanj. Vi ber om skördearbetare till Herrens skörd i enlighet med Matteusevangeliet 9:38. Våra böner riktar vi till Gud som räknar håren på vårt huvud. Han har full kontroll men vi gör våra önskningar kunniga och vi ber frimodigt. Konkreta böner ger konkreta bönesvar. Herren...

Den här veckan ber vi särskilt för barnen och de unga. I bifogad bönemanual här nedan finns många viktiga böneämnen som du gärna får ta med dej i bönen. Kom ihåg att konkreta böner ger konkreta bönesvar. Gud välsigne dej den här veckan.

Vi utlyser bön och fasta inför påsktiden med start den 24 februari. Det finns fem övergripande teman vi ska be för under vår böneperiod och varje vecka finns böneämnen med bibelord att be för varje dag. Må Gud beröra våra hjärtan och skapa förändring genom bön och fasta. Här är bönemanualen för vecka 10.

Vi utlyser bön och fasta inför påsktiden med start den 24 februari. Det finns fem övergripande teman vi ska be för under vår böneperiod och varje vecka finns böneämnen med bibelord att be för varje dag. Må Gud beröra våra hjärtan och skapa förändring genom bön och fasta.

Vill du ha hjälp med julbaket? Nu finns det möjlighet att beställa både bröd och söta bakverk, som alla är laktosfria. Försäljningsintäkterna går oavkortat till Elimförsamlingens byggfond.

Lördagen den 1 augusti samlas vi till församlingsdag vid Svedja lägergård. Vi samlas för att diskutera församlingsfrågor och dela visioner kring församlingens utveckling. Så här ser dagens program ut:

Välkommen med på läger första veckan i augusti ute vid härliga Svedja lägergård! Det blir två läger, ett läger för Kids och ett för Tweens!
Det blir roliga och fartfyllda sommardagar med roliga aktiviteter, simning, lek o skoj, undervisning, tävlingar, fritid, grillning, trygg gemenskap och naturligtvis träffar du både nya o kända vänner!

Välkommen till årets ledardagar i Betaniakyrkan i Nickby fredagen den 20 mars och lördagen den 21 mars.m (Ställdes in på grund av covid-19)

Lördagen den 7 december ordnas en buss till Uprising i Vasa, ett stort ungdomsmöte. Bussen startar kl.15.30 från Elim och kommer tillbaka till Jakobstad ca 23.30. Bjud med dina vänner! Kom ihåg att anmäla dig till bussen - en länk till anmälan finns i @fhljeppis profil på Instagram. Anmälan senast 30.11.2019. Kostnad för bussen: 10 €/person