Vad händer i Elim?

Check it out!!

Mellan den 22 augusti och den 11 september så ber vi i kyrkan på måndag-fredag kl.19 en timme. Vi har ledda samlingar där vi ber om Guds närvaro i staden, i församlingen och i alla människors liv.

Den 3 december vill vi inbjuda alla som tjänar i olika uppgifter i församlingen. Vi ska äta god mat, lyssna på musik, umgås och ha det riktigt trevligt. Ett överraskningsbesök utlovas.

Vi utlyser bön och fasta inför påsktiden med start den 24 februari. Det finns fem övergripande teman vi ska be för under vår böneperiod och varje vecka finns böneämnen med bibelord att be för varje dag. Må Gud beröra våra hjärtan och skapa förändring genom bön och fasta.

Vill du ha hjälp med julbaket? Nu finns det möjlighet att beställa både bröd och söta bakverk, som alla är laktosfria. Försäljningsintäkterna går oavkortat till Elimförsamlingens byggfond.

Lördagen den 1 augusti samlas vi till församlingsdag vid Svedja lägergård. Vi samlas för att diskutera församlingsfrågor och dela visioner kring församlingens utveckling. Så här ser dagens program ut:

Välkommen med på läger första veckan i augusti ute vid härliga Svedja lägergård! Det blir två läger, ett läger för Kids och ett för Tweens!
Det blir roliga och fartfyllda sommardagar med roliga aktiviteter, simning, lek o skoj, undervisning, tävlingar, fritid, grillning, trygg gemenskap och naturligtvis träffar du både nya o kända vänner!

Välkommen till årets ledardagar i Betaniakyrkan i Nickby fredagen den 20 mars och lördagen den 21 mars.m (Ställdes in på grund av covid-19)

Lördagen den 7 december ordnas en buss till Uprising i Vasa, ett stort ungdomsmöte. Bussen startar kl.15.30 från Elim och kommer tillbaka till Jakobstad ca 23.30. Bjud med dina vänner! Kom ihåg att anmäla dig till bussen - en länk till anmälan finns i @fhljeppis profil på Instagram. Anmälan senast 30.11.2019. Kostnad för bussen: 10 €/person

Vi är glada att välkomna dej o hela din familj till en FAMILJEKVÄLL. Kvällen börjar med barnvänlig middag kl. 17 och fortsätter med ett tema för de vuxna och lekstund för barn i olika åldrar. Tillfället är öppet för alla familjer i Jakobstad med omnejd.