Vad händer i Elim?
Check it out!!

Välkommen till årets ledardagar i Betaniakyrkan i Nickby fredagen den 20 mars och lördagen den 21 mars.m (Ställdes in på grund av covid-19)

Lördagen den 7 december ordnas en buss till Uprising i Vasa, ett stort ungdomsmöte. Bussen startar kl.15.30 från Elim och kommer tillbaka till Jakobstad ca 23.30. Bjud med dina vänner! Kom ihåg att anmäla dig till bussen - en länk till anmälan finns i @fhljeppis profil på Instagram. Anmälan senast 30.11.2019. Kostnad för bussen: 10 €/person

Vi är glada att välkomna dej o hela din familj till en FAMILJEKVÄLL. Kvällen börjar med barnvänlig middag kl. 17 och fortsätter med ett tema för de vuxna och lekstund för barn i olika åldrar. Tillfället är öppet för alla familjer i Jakobstad med omnejd.

Lägerdax vid Svedja lägergård i augusti! Alla barn är välkomna med den första hela veckan i augusti ute vid härliga Svedja lägergård på Pörkenäs.

I år håller Missionskyrkan i Finland och Finlands svenska Pingst igen en gemensam sommarkonferens i Jakobstad med temat "Ge det vidare". Platsen är Optima mitt i staden och konferensen kommer att bjuda på något för alla åldrar.

FKF-kören tillsammans med Boris René och Mikael Järlestrand besöker Elimkyrkan på söndagen den 31 mars kl.18. Fritt inträde.

Hjärtligt välkommen med på en inspirerande helg för män vid Inremissionhemmet i Larsmo med temat Man, var är du? Tillsammans med våra talare Boris Salo och Dan Bertlin kommer vi att diskutera och reflektera över mannens roll i familjen, församlingen och samhället ur ett kristet perspektiv. Det finns också möjlighet till förbön, utevistelse och...

Hjärtligt välkommen med på en avkopplande kvinnodag ute vid Merilä lägergård på lördagen den 2 februari kl. 10-18.