Vad händer i Elim?

Check it out!!

Lägerdax vid Svedja lägergård i augusti! Alla barn är välkomna med den första hela veckan i augusti ute vid härliga Svedja lägergård på Pörkenäs.

I år håller Missionskyrkan i Finland och Finlands svenska Pingst igen en gemensam sommarkonferens i Jakobstad med temat "Ge det vidare". Platsen är Optima mitt i staden och konferensen kommer att bjuda på något för alla åldrar.

FKF-kören tillsammans med Boris René och Mikael Järlestrand besöker Elimkyrkan på söndagen den 31 mars kl.18. Fritt inträde.

Hjärtligt välkommen med på en inspirerande helg för män vid Inremissionhemmet i Larsmo med temat Man, var är du? Tillsammans med våra talare Boris Salo och Dan Bertlin kommer vi att diskutera och reflektera över mannens roll i familjen, församlingen och samhället ur ett kristet perspektiv. Det finns också möjlighet till förbön, utevistelse och...

Hjärtligt välkommen med på en avkopplande kvinnodag ute vid Merilä lägergård på lördagen den 2 februari kl. 10-18.

På självständighetsdagen ordnas en julbasar kl.10-14 till förmån för renoveringsfonden. Passa på att komma och fynda julklappar under dagen.

Dags att boka almanackan och hänga med på "Alla Tillsammans" - utflykten på söndagen den 23 september. Lekfull dag ute i naturen med en kort promenad. Ta med egen picknickkorg, grillmöjlighet finns under vägen.

Ni är alla varmt välkomna till en kväll då vi tar farväl av Wulita Bezabeh som flyttar tillbaka till Etiopien efter många år i Jakobstad. Läs mera >>