Svedja lägergård

En ljuvlig plats vid havet

Lägerdax vid Svedja lägergård i augusti!

Välkommen med på läger första veckan i augusti ute vid härliga Svedja lägergård! Det blir två läger, ett läger för Kids och ett för Tweens.

Det blir roliga och fartfyllda sommardagar med roliga aktiviteter, simning, lek o skoj, undervisning, tävlingar, fritid, grillning, trygg gemenskap och naturligtvis träffar du både nya o kända vänner!

Årets Kidsläger 3-4.8.2020 är för kids i åldern 7-10 år, dvs barn födda 2010-2013! Lägret startar måndag 3.8 med drop in kl 9-10 och avslutas kl 18.30 tisdag 6.8.

Årets Tweensläger 5-7.8.2020 är för tweens i åldern 11-13 år, dvs unga födda 2007-2009! Lägret startar onsdag 5.8 med drop in kl 9-10 och avslutas kl 19.00 fredag 7.8. 

Pris för Kidslägret är 30€ och för Tweenslägret 45€. Lägerarrangörer är Elimförsamlingen i Jakobstad och Salemförsamlingen i Nykarleby.

Lillemor Björkman, telefon 050 320 1770, svarar på eventuella frågor om lägren.

För dej som önskar hyra lägergården

Lägergården kan uthyras för kortare eller längre tid

Svedja lägergård är fint beläget vid stranden vid Pörkenäs cirka 12 km utanför Jakobstad. 

På lägergården finns en fin badstrand, i en separat bastubyggnad finns inva-WC samt dam- och herrtoalett. Bastu och duschutrymme samt gillestuga finns.


HUVUDBYGGNAD

Här finns en huvudbyggnad med fullt utrustat kök, samlingssalar uppe och nere som rymmer över 70 personer. Huvudbyggnaden har några sovrum och även ett lek- och spelutrymme med pingis- och biljardbord.

SOVSTUGA

En separat byggnad för logi finns på området. 

Den rymmer cirka 60 bäddar med skilda ingångar för pojkar och flickor.  

TÄLT för 120 personer

Ps. Vi har även ett större tält (13 x 8 meter) till uthyrning som rymmer cirka 120 personer. Passar bra för fester, kalas, bröllop m.m. Även bänkar kan hyras till tältet. Hjälp med att sätta upp det och ta ner det ingår i hyran om så önskas. 

Lägergården är endast till uthyrning och i användning under årets snöfria period.

För övrigt önskar vi att varje hyresgäst på Svedja respekterar våra grundläggande kristna värderingar genom den verksamhet och det program som bedrivs på området. Vi förutsätter också att all verksamhet på lägerområdet är alkohol- och drogfri.


Fyll i formuläret här nedan om ni vill boka tid så tar vi kontakt och bekräftar Er bokning.

Vi kontaktar dig när vi fått ditt bokningsönskemål.

Bildcollage från lägergården