Aktiviteter i kyrkan

Vad händer varje vecka i Elim?

ONSDAGSBÖNEN

Varje onsdag samlas vi i lilla salen för att be för aktuella- och personliga böneämnen. Varje samling delar vi även nån tanke från Guds Ord.  

STICKCAFÈ

När Stickcaféet hålls i kyrkan varannan tisdag kl.13 så handlar det om gemenskap och andlig uppbyggelse och samtidigt stickar vi för något speciellt ändamål eller så bara stickar vi och pratar... 

TWEENS VARANNAN FREDAG

Veckans höjdpunkt för tweensen handlar om att träffas, ha kul, umgås, äta nåt gott och få del av goda funderingar som ger framtid och hopp. 

Det börjar fredagar kl.18 och håller på några timmar, till typ 20.

LUNCHBITEN

.För dej som är ledig på dagtid så finns god möjlighet att träffas i vår grannförsamling, Betaniakyrkan varannan måndag kl.12. Enkel lunch till ett förmånligt pris, en kort andakt och god gemenskap står på programmet.

UNGDOMSSAMLINGAR

Lördagarna kan se ut på olika sätt, men alltid med Jesus i centrum och ett riktigt skönt häng. För att hålla koll på vad som händer, följ oss på Instagram:

@fhljeppis

SMÅGRUPPER

Vi har smågrupper i församlingen som erbjuder gemenskap, bön och undervisning i en mindre grupp. Är du intresserad så kan du ta kontakt för mera information.